+359 879 166 337

global.team.bg@gmail.com

гр. София, ж.к. Дружба

Вътрешни тела за мулти сплит системи

С едно външно тяло може да се осигури климатизация на до 6 различни помещения. Богатата гама от компактни и елегантни вътрешни тела, които се предлагат в различни варианти – стенни, подови, касетъчни, таванни и канални, прави възможно климатизирането на всяка среда. Стенните модели могат да бъдат от сериите “Standard”, “Premium” и „Diamond” с мощности от 2 kW до 7,1 kW.

Стенен тип, серия “Premium” SRK-ZS
Стенен тип, серия “Diamond” SRK-ZSX
Стенен тип, серия “Diamond” SRK-ZR
Подов тип SRF
Четирипътен касетъчен тип FDTC
Канален тип компактен SRR
Канален тип FDUM
За открит таванен монтаж FDEN

Нашите услуги

Климатици

Техника без компромис

За да сме сигурни в качеството което предлагаме се спряхме на лидери в енергийната ефективност и високата надеждност - Mitsubishi Heavy Industries – енероспестяващи, тихи, комфортни и с функцията “Allergen clear” ( оригинална и единствена технология за деактивиране на алергени, посредством контрол на температура и влажност ) осигуряват чист въздух в помещенията.

Монтаж без компромис

използваме само висококачествени материали и оборудване. За монтаж на външните тела на климатиците използваме поцинковани стойки и антивибрационни тампони които са включени в цената. Всяко едно пробиване по време на монтажа се извършва със система за прахоулавяне, а след приключване обекта се почиства. При необходимост могат да се доставят и монтират кондензна вана, нагревател, кондензна помпа, ПВЦ канали и др.

Профилактика и поддръжка

За безпроблемната работа на всяка една машина е нужна редовна професионална поддръжка. Ние предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатични и вентилационни системи с възможност за абонамент.

гр. София, ж.к. Дружба

Адрес на офис

0879 166 337

Телефон за връзка

global.team.bg@gmail.com

Емайл адрес

08:00 - 17:30

Работно време