+359 879 166 337

global.team.bg@gmail.com

гр. София, ж.к. Дружба

4-странен касетъчен тип инверторни сплит-системи за монтаж в окачен таван, с мощности от 4,0 до 14,0 kW.

Разгледайте ценовата листа тук.

 

Компактен касетъчен тип FDTC

Моделите FDTC на Mitsubishi Heavy Industries са с компактен дизайн и са изключително подходящи за монтаж в растерен окачен таван 60 x 60см. Осигуряват равномерно подаване на въздуха в 4 посоки, които могат да бъдат контролирани индивидуално, посредством системата за контрол на клапите. Новата форма на клапите насочва въздушната струя далеч от тавана, за да се избегне образуването на петна. Отличават се с тиха работа и имат възможност за вкарване на пресен въздух.

Четиристранен касетъчен тип FDT

Новото поколение FDT на Mitsubishi Heavy Industries. Постигат по-висока сезонна ефективност, тиха работа и максимален комфорт, без никакво усещане за течение. Отличени с престижната награда “Good Design Award 2016” (in Japan). Новият панел за превенция на течение предотвратява студено/горещо течение директно към потребителя. Новият сензор за движение засича присъствието/ отсъствието и степента на активност на хората, за да подобри комфорта и енергоспестяването.

Нашите услуги

Климатици

Техника без компромис

За да сме сигурни в качеството което предлагаме се спряхме на лидери в енергийната ефективност и високата надеждност - Mitsubishi Heavy Industries – енероспестяващи, тихи, комфортни и с функцията “Allergen clear” ( оригинална и единствена технология за деактивиране на алергени, посредством контрол на температура и влажност ) осигуряват чист въздух в помещенията.

Монтаж без компромис

използваме само висококачествени материали и оборудване. За монтаж на външните тела на климатиците използваме поцинковани стойки и антивибрационни тампони които са включени в цената. Всяко едно пробиване по време на монтажа се извършва със система за прахоулавяне, а след приключване обекта се почиства. При необходимост могат да се доставят и монтират кондензна вана, нагревател, кондензна помпа, ПВЦ канали и др.

Профилактика и поддръжка

За безпроблемната работа на всяка една машина е нужна редовна професионална поддръжка. Ние предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатични и вентилационни системи с възможност за абонамент.

гр. София, ж.к. Дружба

Адрес на офис

0879 166 337

Телефон за връзка

global.team.bg@gmail.com

Емайл адрес

08:00 - 17:30

Работно време