+359 879 166 337

global.team.bg@gmail.com

гр. София, ж.к. Дружба

Компактен касетъчен тип FDTC

Моделите FDTC на Mitsubishi Heavy Industries са с компактен дизайн и са изключително подходящи за монтаж в растерен окачен таван 60 x 60см. Осигуряват равномерно подаване на въздуха в 4 посоки, които могат да бъдат контролирани индивидуално, посредством системата за контрол на клапите. Новата форма на клапите насочва въздушната струя далеч от тавана, за да се избегне образуването на петна. Отличават се с тиха работа и имат възможност за вкарване на пресен въздух.

Компактен касетъчен тип FDTC

 

Опции за FDTC

 

Нашите услуги

Климатици

Техника без компромис

За да сме сигурни в качеството което предлагаме се спряхме на лидери в енергийната ефективност и високата надеждност - Mitsubishi Heavy Industries – енероспестяващи, тихи, комфортни и с функцията “Allergen clear” ( оригинална и единствена технология за деактивиране на алергени, посредством контрол на температура и влажност ) осигуряват чист въздух в помещенията.

Монтаж без компромис

използваме само висококачествени материали и оборудване. За монтаж на външните тела на климатиците използваме поцинковани стойки и антивибрационни тампони които са включени в цената. Всяко едно пробиване по време на монтажа се извършва със система за прахоулавяне, а след приключване обекта се почиства. При необходимост могат да се доставят и монтират кондензна вана, нагревател, кондензна помпа, ПВЦ канали и др.

Профилактика и поддръжка

За безпроблемната работа на всяка една машина е нужна редовна професионална поддръжка. Ние предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатични и вентилационни системи с възможност за абонамент.

гр. София, ж.к. Дружба

Адрес на офис

0879 166 337

Телефон за връзка

global.team.bg@gmail.com

Емайл адрес

08:00 - 17:30

Работно време