+359 879 166 337

global.team.bg@gmail.com

гр. София, ж.к. Дружба

Серия Smart Plus SRK-ZTL – интелигентни стенни климатици с елегантен дизайн

Новите стенни климатици SRK-ZTL от серия Smart Plus идват с вграден Wi-Fi за още по-голямо удобство и нов елегантен дизайн със заоблени контури. ZTL Smart Plus предлага модели с различни мощности от 1,5 kW до 7,1 kW, които гарантират максимален комфорт при охлаждане и отопление до -15°C. Интелигентното поколение е с енергиен клас A++ и предлага безупречна работа с ниски нива на шум и два типа тих режим за вътрешното и външно тяло, работещи по отделно или в комбинация. Smart Plus предоставят множество функции и отлични възможности за пестене на енергия. Разгледайте ценовата листа.

Климатик SRK / SRC 15 ZTL-W Mitsubishi Heavy Industries

SRK / SRC 15 ZTL-W от серия Smart Plus е с мощност 1,5 kW и идва с вграден Wi-Fi за още по-голямо удобство и нов елегантен дизайн със заоблени контури.

1 588 лв.

Климатик SRK / SRC 20 ZTL-W Mitsubishi Heavy Industries

SRK / SRC 20 ZTL-W от серия Smart Plus е с мощност 2,0 kW и идва с вграден Wi-Fi за още по-голямо удобство и нов елегантен дизайн със заоблени контури.

1 655 лв.

Климатик SRK / SRC 25 ZTL-W

SRK / SRC 25 ZTL-W от серия Smart Plus е с мощност 2,5 kW и идва с вграден Wi-Fi за още по-голямо удобство и нов елегантен дизайн със заоблени контури.

1 823 лв.

Климатик SRK / SRC 35 ZTL-W Mitsubishi Heavy Industries

SRK / SRC 35 ZTL-W от серия Smart Plus е с мощност 3,5 kW и идва с вграден Wi-Fi за още по-голямо удобство и нов елегантен дизайн със заоблени контури.

2 119 лв.

Климатик SRK / SRC 50 ZTL-W Mitsubishi Heavy Industries

SRK / SRC 50 ZTL-W от серия Smart Plus е с мощност 5,0 kW и идва с вграден Wi-Fi за още по-голямо удобство и нов елегантен дизайн със заоблени контури.

2 778 лв.

Климатик SRK / SRC 63 ZTL-W Mitsubishi Heavy Industries

SRK / SRC 63 ZTL-W от серия Smart Plus е с мощност 6,3 kW и идва с вграден Wi-Fi за още по-голямо удобство и нов елегантен дизайн със заоблени контури.

3 503 лв.

Климатик SRK / SRC 71 ZTL-W Mitsubishi Heavy Industries

SRK / SRC 71 ZTL-W от серия Smart Plus е с мощност 7,1 kW и идва с вграден Wi-Fi за още по-голямо удобство и нов елегантен дизайн със заоблени контури.

4 441 лв.

Нашите услуги

Климатици

Техника без компромис

За да сме сигурни в качеството което предлагаме се спряхме на лидери в енергийната ефективност и високата надеждност - Mitsubishi Heavy Industries – енероспестяващи, тихи, комфортни и с функцията “Allergen clear” ( оригинална и единствена технология за деактивиране на алергени, посредством контрол на температура и влажност ) осигуряват чист въздух в помещенията.

Монтаж без компромис

използваме само висококачествени материали и оборудване. За монтаж на външните тела на климатиците използваме поцинковани стойки и антивибрационни тампони които са включени в цената. Всяко едно пробиване по време на монтажа се извършва със система за прахоулавяне, а след приключване обекта се почиства. При необходимост могат да се доставят и монтират кондензна вана, нагревател, кондензна помпа, ПВЦ канали и др.

Профилактика и поддръжка

За безпроблемната работа на всяка една машина е нужна редовна професионална поддръжка. Ние предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатични и вентилационни системи с възможност за абонамент.

гр. София, ж.к. Дружба

Адрес на офис

0879 166 337

Телефон за връзка

global.team.bg@gmail.com

Емайл адрес

08:00 - 17:30

Работно време