+359 879 166 337

global.team.bg@gmail.com

гр. София, ж.к. Дружба

Четиристранен касетъчен тип FDT

Новото поколение FDT на Mitsubishi Heavy Industries. Постигат по-висока сезонна ефективност, тиха работа и максимален комфорт, без никакво усещане за течение. Отличени с престижната награда “Good Design Award 2016” (in Japan).
Новият панел за превенция на течение предотвратява студено/горещо течение директно към потребителя.
Новият сензор за движение засича присъствието/ отсъствието и степента на активност на хората, за да подобри комфорта и енергоспестяването.

Micro Inverter FDT

 

Standard Inverter FDT

 

Hyper Inverter FDT

 

Опции за FDT

Нашите услуги

Климатици

Техника без компромис

За да сме сигурни в качеството което предлагаме се спряхме на лидери в енергийната ефективност и високата надеждност - Mitsubishi Heavy Industries – енероспестяващи, тихи, комфортни и с функцията “Allergen clear” ( оригинална и единствена технология за деактивиране на алергени, посредством контрол на температура и влажност ) осигуряват чист въздух в помещенията.

Монтаж без компромис

използваме само висококачествени материали и оборудване. За монтаж на външните тела на климатиците използваме поцинковани стойки и антивибрационни тампони които са включени в цената. Всяко едно пробиване по време на монтажа се извършва със система за прахоулавяне, а след приключване обекта се почиства. При необходимост могат да се доставят и монтират кондензна вана, нагревател, кондензна помпа, ПВЦ канали и др.

Профилактика и поддръжка

За безпроблемната работа на всяка една машина е нужна редовна професионална поддръжка. Ние предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатични и вентилационни системи с възможност за абонамент.

гр. София, ж.к. Дружба

Адрес на офис

0879 166 337

Телефон за връзка

global.team.bg@gmail.com

Емайл адрес

08:00 - 17:30

Работно време